Karštieji patiekalai

Kalakutienos grill kepsneliams su mėlynojo pelėsinio sūrio padažu

Mėsos kepsnelius apibarstykite prieskoniais ir pamarinuokite.

Pievagrybius ir paprikas lengvai pagrilinkite.

Likusias daržoves išvirkite garuose.

Smulkintuve sutrinkite graikišką jogurtą, garstyčias ir pelėsinį sūrį, į gautą padažą įmaišykite smulkiai pjaustytą svogūną.

Pamarinuotą mėsą iškepkite grilinėje keptuvėje ir patiekite su padažu ir daržovėmis.

Gaminimo laikas: 30 min.

Porcijos: 2

Ingredientai

400 g kalakutienos file  „Arvi kalakutai”

pievagrybių

kelių šaukštų mėlynojo pelėsinio sūrio

mėlynojo svogūno

3 v.š. graikiško jogurto

2/3 a.š. grūdėtųjų garstyčių

Ingredientai

400 g kalakutienos file  „Arvi kalakutai”

pievagrybių

kelių šaukštų mėlynojo pelėsinio sūrio

mėlynojo svogūno

3 v.š. graikiško jogurto

2/3 a.š. grūdėtųjų garstyčių