Karštieji patiekalai

Kalakutienos koldūnai su kepta kalakutiena ir sūrio padažu

Kalakutienos krūtinėlę barstykite druska ir pipirais, kepkite keptuvėje. Sudėkite koldūnus į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 7 min. Grietinėlę užvirkite, dedame tarkuotą sūrį, pagardinkite druska ir pipirais. Užvirus grietinėlei pavirkite apie 3 min. kol sutirštės padažas. Išvirusius koldūnus dėkite į lėkštę, užpilkite padažą, supjaustykite krūtinėlę trikampėliais ir dėkite ant viršaus. Dekoruokite žolelėmis ir barstykite kietu sūriu.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 15 kalakutienos koldūnų
  • 200 g kalakutienos krūtinėlės
  • 100 g grietinėlės
  • 30 g kietojo sūrio
  • žolelės
  • druska, pipirai
  • aliejus

Ingredientai

  • 15 kalakutienos koldūnų
  • 200 g kalakutienos krūtinėlės
  • 100 g grietinėlės
  • 30 g kietojo sūrio
  • žolelės
  • druska, pipirai
  • aliejus