Karštieji patiekalai

Lietiniai blyneliai su kalakutiena

Lietinius blynelius sulankstykite į voko formą ir apkepkite keptuvėje. Kumpelius apkepkite kartu su pievagrybiais, pilkite balta vyną. Vynui nugaravus pilkite grietinėlę ir tris minutes dar pakaitinkite kol grietinėlė sutirštės, pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite padažą su mėsa ir pievagrybiais, apskrudintus blynelius. Barstykite žolelėmis ir kietu sūriu.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos kumpelių
  • 3 lietiniai blyneliai
  • 100 g pievagrybių
  • 120 g grietinėlės
  • 30 g balto vyno
  • 20 g kieto sūrio
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • smulkintos žolelės

Ingredientai

  • 200 g kalakutienos kumpelių
  • 3 lietiniai blyneliai
  • 100 g pievagrybių
  • 120 g grietinėlės
  • 30 g balto vyno
  • 20 g kieto sūrio
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • smulkintos žolelės