Voilà gaminių šeima pristato tris rudens naujienas. Jų skoniai ir galimybė derinti su įvairiais produktais Jus nustebins.  Voilà gaminius sukūrėme, kad maisto gamyba būtų maloni, paprasta ir stebintų įvairiais skoniais. Savo virtuvėje šias naujienas išbandyti spėjusi Beata Nicholson taip pat liko sužavėta ir rekomenduoja šiuos Jums. Susipažinkite!

rudens_naujienos

Virta kalakuto krūtinėlė (plėšoma)

„Arvi kalakutai“ siūlo Jums išbandyti vieną iš savo Voila! naujienų – virta plėšoma kalakuto krūtinėlė. Ši naujiena puikus atradimas tiems, kurie nori kažko skanaus ir išskirtinio, užklupus netikėtiems svečiams, pietums ar šeimos vakarienei. Plėšytą kalakutieną be vargo galėsite pateikti kaip picos, tortilijos ar kebabo įdarą, taip pat valgyti kaip pagrindinį patiekalą kartu su salotomis, makaronais ar bulvių koše ir mėgautis švelnia kalakutienos ir žolelių skonių derme.
Kad kalakutiena taptų minkšta, sultinga ir galėtų būti plėšoma, ją namuose tektų virti apie 12 valandų palaikant nuolatinę 80 laipsnių temperatūrą. Šis darbas jau atliktas “Arvi kalakutai” meistrų, todėl jūsų užduotis tiesiog įdėti produktą į orkaitę kartu su vidine pakuote ir laukti kol jis iškeps. Jokių papildomų marinatų, jokių prieskonių, tiesiog mėgaukitės greitu ir paprastu gaminimo procesu. Vos pusvalandį orkaitėje kepama mėsa tampa sultinga ir minkšta, o jai susmulkinti nereikia net peilio. Tai įmanoma padaryti dviem šakutėmis.
Kalakutiena yra mažai kaloringa mėsa. 100 gramų kalakuto krūtinėlės yra apie 107 kcal. Todėl ši mėsa idealiai tinka besirūpinantiems grakščiomis kūno linijomis ir puikia savijauta. Taip pat kalakutienoje mažai cholesterolio, joje gausu amino rūgščių, geležies, cinko fosforo, magnio mikroelementų. Kalakutiena puikus B grupės ir PP vitaminų šaltinis.

Paruošimas:

Virta plėšoma kalakuto krūtinėlė Voila! vidinėje pakuotėje – rekomenduojama šildyti orkaitėje neišėmus produkto iš vidinės pakuotės 120 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių arba 5 minutes pašildyti mikrobangų krosnelėje. Kuomet mėsytė yra pašilusi dviem šakutėmis lengvai suplėšykite visą mėsos gabalą atskiromis skaidulomis, o pakuotėje esantis marinatas taps puikiu padažu.
Virta plėšoma kalakuto krūtinėlė Voila! išėmus iš vidinės pakuotės – rekomenduojama šildyti orkaitėje išėmus produktą iš vidinės pakuotės 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Kuomet mėsytė yra pašilusi dviem šakutėmis lengvai suplėšykite visą mėsos gabalą atskiromis skaidulomis, o vidinėje pakuotėje esantį sultinį pašildžius užpilti ant mėsytės.
Porcija – 3 – 4 asmenims.

Kalakuto krūtinėlė viskio marinate

Štai dar viena stebinanti rudens naujiena – nuostabaus skonio kalakuto krūtinėlę viskio marinate. Gardus keptų svogūnų ir viskio aromato skonių derinys maloniai nustebins ir tikriausius gurmanus ir tradicinių skonių mėgėjus. Vidinėje pakuotėje rasite supakuotą maišelį su viskio padažu, kuriuo galėsite pagardinti iškeptą kalakuto krūtinėlę, o iškeptas patiekalas pavers Jūsų vakarienę tikromis iškilmėmis.
Šis produktas jau išmarinuotas „Arvi kalakutai“ meistrų, todėl Jūsų užduotis tiesiog įdėti produktą į orkaitę kartu su vidine pakuote ir laukti kol jis iškeps. Jokių papildomų marinatų, jokių prieskonių, tiesiog mėgaukitės greitu ir paprastu gaminimo procesu.

Paruošimas:

Krūtinėlė su viskio padažu Voila! – kepti 190 laipsnių temperatūroje orkaitėje apie 45 minutes vidinėje pakuotėje lygiąja puse į viršų. Viduje esantis supakuotas maišelis su viskio padažu naudojamas užpylimui ant iškeptos kalakuto krūtinėlės.
Krūtinėlė su viskio padažu Voila! šaldyta – kepti 190 laipsnių temperatūroje orkaitėje apie 80 minučių vidinėje pakuotėje lygiąja puse į viršų. Viduje esantis supakuotas maišelis su viskio padažu naudojamas užpylimui ant iškeptos kalakuto krūtinėlės.
Porcija – 4 – 6 asmenims.

Virta rūkyta kalakuto “Koja”

Naujiena, atkeliavusi tiesiai iš Amerikos – „Smoked Turkey leg“. Tai rūkyta kalakuto blauzda, kuri yra labai plataus vartojimo ir jau paruošta valgymui.
Rūkytą blauzdą galima kepti, virti, troškinti, gaminti įvairius įdarytus kepsnius, slėgtainius, patiekti prie salotų, bulvių ir kito garnyro. Kalakuto blauzdos vartojimo spektras yra labai platus. Puikiai tinka neturintiems daug laiko, kadangi blauzda yra parūkyta ir jau virta, ją galima valgyti ką tik išpakavus, o norintiems ypatingai skanaus ir sotaus karšto patiekalo siūlome kalakuto „koją“ pašildyti orkaitėje arba puode įpylus vandens, taip pat galima kepti kepti grilyje su barbekiu (BBQ) padažu – prižadame, skonis bus nepakartojamas.

Paruošimas:

Virta rūkyta kalakuto “Koja” – šildyti puode arba orkaitėje kartu su vidine pakuote, įpylus vandens į puodą arba kepimo skardą 35 minutes 100 laipsnių temperatūroje.