Grill kalakutiena

Kalakutienos šašlykas rausvame kanapių sėklų marinate

NAUJIENA !

Šašlykui naudojama kalakutų šlaunelių mėsa, kuri tam tikrą laiką masažuojama, kad iškepusi būtų minkšta bei sultinga. Šašlyko marinavimui naudojami specialūs prieskoniai, kuriuose dominuoja raudonosios saldžiosios paprikos, česnakai, mairūnas ir kanapių sėklos. Gamybai naudojamas sausas marinavimo būdas. Sausas, nes jame minimumas skysčių. Prieskoniai ir truputis aliejaus. Šašlykas nėra aštrus. Be to, jo receptūroje yra sumažintas druskos kiekis, nenaudojami skonio bei aromato stiprikliai, dažikliai bei nėra nitrito. Šašlykas rausvame kanapių sėklų marinate patiks tiks naminių, tradicinių skonių ieškotojams.

900 g
8 d.
182 d.
0+4°C
0 - 18°C

Energinė vertė

138 kcal/100g; 578kJ/ 100g;

Riebalai

7,3 g

Sočiosios riebalų rūgštys

3,33 g

Angliavandeniai

0,7 g

Cukrus

0,6 g

Baltymai

17,4 g

Druska

0,82 g