Grill kalakutiena

Kalakutienos šašlykas žaliųjų citrinų ir žolelių marinate

Kalakutienos šašlykas žaliųjų citrinų ir žolelių marinate

Šis kalakutienos šašlykas puikiai tiks naujų subtilių aromatų ir egzotiškų derinių ieškotojams. Mėsai skonio ir aromato suteikia ciberžolė, kalendra, kumino sėklos, svogūnai, petražolės, aitriosios paprikos, lauro lapai. Šašlyke jaučiamas subtilus žaliosios citrinos aromatas, kuris tik dar labiau sustiprina šašlyko skonį. Šašlykui naudojama kalakutų šlaunelių mėsa, kuri tam tikrą laiką masažuojama, kad iškepusi būtų minkšta bei sultinga. Šašlykas nėra aštrus. Be to, jo receptūroje yra sumažintas druskos kiekis, nenaudojami skonio bei aromato stiprikliai, dažikliai bei nėra nitrito. Gamybai naudojamas sausas marinavimo būdas, jame minimumas skysčių. Prieskoniai ir truputis aliejaus.

 

Sudėtis:

 

kalakutų šlaunelių mėsa (94%), augalinis rapsų aliejus, druska, prieskoniai (svogūnai, imbierai, petražolės, aitriosios paprikos, gelsvė, ožragė, dobilai, ciberžolė, kalendra, kumino sėklos, lauro lapai, pankolis), augaliniai palmių riebalai, natūralios kvapiosios medžiagos, prieskonių kvapiosios medžiagos, antioksidantas E330, mielių ekstraktas. Prieš vartojimą termiškai apdoroti

 

900 g
8 d.
182 d.
0+4°C
0 - 18°C

Energinė vertė

130 kcal/ 100g; 546kJ/ 100g;

Riebalai

6,1 g

Sočiosios riebalų rūgštys

2,9 g

Angliavandeniai

0,8 g

Cukrus

0,6 g

Baltymai

18 g

Druska

1,07 g