Keptas kalakutienos keksas su džiovintais vaisiais

Keptas kalakutienos keksas su džiovintais vaisiais - unikalios receptūros, rankų darbo produktas.

Iš smulkintos kalakutų petukų mėsos suformuotas ir iškeptas keksas, kuriam išskirtinumo  suteikia prieskoniai bei džiovinti vaisiai. Maloniai salsvu skoniu papildo subtiliai tarpusavyje derantys ingredientai: džiovinti abrikosai bei saldžiarūgštės spanguolės, saldžiosios raudonosios  paprikos bei aguonos "karūnuojančios" kekso paviršių. Sudėtyje nėra skonio bei aromato stipriklių, konservantų, dažiklių. "Kalakutienos keksas"  papuoš  kiekvieną stalą, tiek kasdieninį, tiek šventinį.

 

 

 

~500 g.
14 d.
0+6°C

Energinė vertė

612 kJ/100 g., 146 kcal/100 g.

Riebalai

5,8 g/100g.

Sočiosios riebalų rūgštys

2,0 g/100 g.

Angliavandeniai

7,0 g/100 g.

Cukrus

5,2 g/100 g.

Baltymai

16 g/100 g.

Druska

0,68 g/100 g.