Keptas kalakutienos keksas su džiovintais vaisiais - unikalios receptūros, rankų darbo produktas.
Iš smulkintos kalakutų petukų mėsos suformuotas ir iškeptas keksas, kuriam išskirtinumo suteikia prieskoniai bei džiovinti vaisiai. Maloniai salsvu skoniu papildo subtiliai tarpusavyje derantys ingredientai: džiovinti abrikosai bei saldžiarūgštės spanguolės, saldžiosios raudonosios paprikos bei aguonos "karūnuojančios" kekso paviršių. Sudėtyje nėra skonio bei aromato stipriklių, konservantų, dažiklių. "Kalakutienos keksas" papuoš kiekvieną stalą, tiek kasdieninį, tiek šventinį.
Energinė vertė
612 kJ/100 g., 146 kcal/100 g.
Riebalai
5,8 g/100g.
Sočiosios riebalų rūgštys
2,0 g/100 g.
Angliavandeniai
7,0 g/100 g.
Cukrus
5,2 g/100 g.
Baltymai
16 g/100 g.
Druska
0,68 g/100 g.