Grill kalakutiena

Marinuoti kalakutienos šlaunų mėsos medalionai

Tai gražios, vienodos, apvalios formos medalionai, kurių gamybai naudojama tik kokybiška gausi baltymų, tamsi kalakutų šlaunelių mėsa be odos, nuo kurios kruopščiai nurenkami riebalai. Tada mėsa masažuojama iki kol išsiskyrę paviršiuje baltymai pradeda lipinti mėsos gabalėlius. Suformuoti medalionai aptrinami specialiu būtent šiam gaminiui sukurtu marinatu, kurio gamyboje panaudotas rapsų aliejus, alaus ekstraktas, svogūnai, juodieji pipirai, saldi paprika, mairūnai, kmynai, karamelė, imbierai ir aromatą paryškinančios citrinų žievelės. Šio griliui skirto gaminio receptūroje nenaudojama skonio bei aromato stipriklių, dažiklių bei nėra nitrito.

900 g
8 d.
365 d.
0+4°C
0 - 18°C

Energinė vertė

570kJ/100g ; 136kcal/100g

Riebalai

6,4 g

Sočiosios riebalų rūgštys

1,77 g

Angliavandeniai

1,5 g

Cukrus

0 g

Baltymai

18,1 g

Druska

1,51 g