Virta rūkyta kalakuto “Koja”

Naujiena, atkeliavusi tiesiai iš Amerikos – „Smoked Turkey leg“. Tai rūkyta kalakuto blauzda, kuri yra labai plataus vartojimo ir jau paruošta valgymui.

Rūkytą blauzdą galima kepti, virti, troškinti, gaminti įvairius įdarytus kepsnius, slėgtainius, patiekti prie salotų, bulvių ir kito garnyro. Kalakuto blauzdos vartojimo spektras yra labai platus. Puikiai tinka neturintiems daug laiko, kadangi blauzda yra parūkyta ir jau virta, ją galima valgyti ką tik išpakavus, o norintiems ypatingai skanaus ir sotaus karšto patiekalo siūlome kalakuto „koją“ pašildyti orkaitėje arba puode įpylus vandens, taip pat galima kepti kepti grilyje su barbekiu (BBQ) padažu – prižadame, skonis bus nepakartojamas.

~1kg
12 d.
0+4°C

Energinė vertė

617kJ/100g; 147kcal 100g

Riebalai

6,2g

Sočiosios riebalų rūgštys

2,45g

Angliavandeniai

0,9g

Cukrus

0g

Baltymai

21,9g

Druska

1,3g