Sparnelį apipjaustykite ir mėsą nuimkite į vieną kaulo pusę. Pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite į orkaitę ir kepkite 20 min. 200°C. Gaminkite azijietišką padažą – čili pipirą, česnaką, imbierą supjaustykite plonais šiaudeliais. Pakepinkite gilioje keptuvėje 1 min. Pilkite kalakutienos sultinį, austrių ir „Teriyaki“ padažą. Iškepusius sparnelius dėkite į padažą ir troškinkite ant mažos ugnies 20 min. Kol troškinami sparneliai supjaustykite daržoves. Morkas, papriką, cukiniją pjaustykite lazdelėmis, mėlyną svogūną – skiltelėmis. Daržoves kepkite įkaitintoje keptuvėje aliejuje kol suminkštės. Apkeptas daržoves dėkite į gilią lėkštę, ant viršaus dėkite sparnelius ir užpilkite padažu. Svogūnų laiškus supjaustykite šiaudeliais, smulkinkite petražoles ir dekoruokite. Rekomenduojama atskirai pateikti virtų ryžių.