Salotos

Cezario salotos su kalakutiena

Salotų lapus nuplukite, nusausinkite ir sumaišykite su majonezu. Kalakutienos filė kepkite įkaitintoje keptuvėje 7 min., barstykite druska ir pipirais. Iškeptą kalakutieną supjaustykite gabalėliais ir uždėkite ant salotų lapų. Barstykite šoninę tarkuotu sūriu ir žolelėmis. Sudėkite vyšninius pomidorus perpjautus per pusę. Majonezas – garstyčios plakamos su alyvų aliejumi, dėkite česnaką, pilkite actą ir įmaišykite sutrintus ančiuvius.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 60 g kalakutienos filė
  • 100 g aisbergo salotų
  • 50 g majonezo
  • 30 g šoninės
  • 5 g krutonų
  • 10 g alyvų aliejaus
  • druska, pipirai
  • 15 g kieto sūrio
  • vyšniniai pomidorai
  • krapai
  • petražolės
  • svogūnų laiškai
  • 1 kg majonezo
  • 100 g garstyčių
  • 800 g alyvų aliejaus
  • 30 g ančiuvių
  • 10 ml raudono vyno acto
  • 1 skiltelė česnako

Ingredientai

  • 60 g kalakutienos filė
  • 100 g aisbergo salotų
  • 50 g majonezo
  • 30 g šoninės
  • 5 g krutonų
  • 10 g alyvų aliejaus
  • druska, pipirai
  • 15 g kieto sūrio
  • vyšniniai pomidorai
  • krapai
  • petražolės
  • svogūnų laiškai
  • 1 kg majonezo
  • 100 g garstyčių
  • 800 g alyvų aliejaus
  • 30 g ančiuvių
  • 10 ml raudono vyno acto
  • 1 skiltelė česnako