Šaltieji patiekalai

Daržovių ir karšto rūkymo kumpelių užkandis

Daržovių ir karštai rūkytų kumpelių užkandis

Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nuimkite odelę. Supjaustykite kubeliais, užpilkite alyvų aliejumi ir raudono vyno actu. Šparagus nuvalykite, apvirkite 5 min. sūdytame vandenyje. Marinuokite su alyvų aliejumi, susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Padažui į indą pilkite alyvų aliejų, raudono vyno actą, dėkite žoleles. Sutrinkite su elektriniu smulkintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite susmulkintus pomidorus, marinuotus šparagus, susmulkintą kalakutieną. Apšlakstykitė alyvų aliejaus ir žolelių padažu, dekoruokite žolelėmis.

 

Gaminimo laikas:
40 min.
Porcijos:
1

Ingredientai

  • 120 g karštai rūkytų kalakuto kumpelių
  • 2 pomidorai
  • 3 žali šparagai
  • ½ skiltelės česnako
  • žolelės
  • alyvų aliejus
  • raudono vyno actas
  • druska, pipirai