Kalakutienos krūtinėlę kepkite ant grotelių, tepkite aliejumi, barstykite druska ir pipirais. Kiekvieną puselę po 5 min. Morkas nuvalykite, susmulkinkite ir virkite pasūdytame vandenyje. Bulves nuvalykite, susmulkinkite ir virkite pasūdytame vandenyje kitame puode. Išvirus morkoms ir bulvėms nukoškite, dėkite į bendrą puodą, sutrinkite į piurė ir gerai išmaišykite. Pabarstykite druska ir pipirais, pagardiname piurė sviestu. Cukinijas nuplaukite, pjaustykite griežinėliais, barstykite druska ir pipirais, užpilkite aliejumi ir apkepkite ant grotelių. Padažas – užvirkite grietinėlę, pilkite kalakutienos sultinio, pagardinkite druska ir pipirais, pavirkite kol sutirštės. Į lėkštę dėkite piurė, cukinijas, kalakuto krūtinėlę pjaustytą griežinėliais, pilkite padažą, barstykite žoleles.