Sriubos

la Cle (54)

Kalakuto kaklų sultinys su daržovėmis

Nuplautus kaklus dėkite į puodą, kepinkite. Dėkite susmulkintas morkas, svogūnus, česnakus ir salierą užpilkite šaltu vandeniu. Užvirus sumažinkite ugnį, nuimkite putas ir verkite 2 h. Išvirus sultiniui nukaulinkite mėsą. Pakepinkite baltus ridikėlius, vyšninius pomidorus ir kaklų mėsą, paragaukite, dėkite į lėkštę ir užpilkite sultinį. Puoškite žolelėmis.

Gaminimo laikas:
2 h
Porcijos:
4

Ingredientai

  • 1 kg kalakuto kaklų
  • 2 vnt. baltų svogūnų
  • 3 vnt. baltų ridikų
  • 1 morka
  • ¼ gubo saliero
  • 3 skiltelės česnako
  • vyšniniai pomidorai
  • 1 lauro lapas
  • druska, pipirai,
  • šviežios žolelės