Karštieji patiekalai

Makaronai tagliatelle su kepta mažaja kalakutienos krūtinėlea

Makaronai „Tagliatelle“ su kepta mažaja kalakutienos krūtinėle

Kalakuto krūtinėlę (nesmulkinta) kepkite keptuvėje ant aliejaus, pagardinkite druska pipirais. Užvirkite puodą su vandeniu, dėkite druskos, virkite makaronus 7-10 min. Įkaitinkite keptuvę, dėkite per puse supjaustytus pievagrybius ir apkepinkite, pilkite baltą vyną, vynui nugaravus pilkite grietinėlę. Pavirkite kol sutirštės, dėkite druską, pipirus ir truputi vištienos sultinio kubelio. Išvirtus makaronus dėkite į grietinėlės padažą, maišykite ir dėkite į lėkštę. Smulkinkite didesniais gabalėliais iškeptą kalakuto krūtinėlę ir dėkite ant makaronų. Barstykite žalumynais, kietuoju sūriu.

 

 

Gaminimo laikas:
2 h
Porcijos:
4

Ingredientai

  • 300 g kalakuto krūtinėlės
  • 200 g pievagrybių
  • 30 g balto sauso vyno
  • 100 g grietinėlės
  • 200 g makaronų „Tagliatelle“
  • 30 g tarkuoto kieto sūrio
  • vištienos kubelis
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • žalumynai