Karštieji patiekalai

Makaronai „Tagliatelle“ su kepta mažaja kalakutienos krūtinėle

Kalakuto krūtinėlę (nesmulkinta) kepkite keptuvėje ant aliejaus, pagardinkite druska pipirais. Užvirkite puodą su vandeniu, dėkite druskos, virkite makaronus 7-10 min. Įkaitinkite keptuvę, dėkite per puse supjaustytus pievagrybius ir apkepinkite, pilkite baltą vyną, vynui nugaravus pilkite grietinėlę. Pavirkite kol sutirštės, dėkite druską, pipirus ir truputi vištienos sultinio kubelio. Išvirtus makaronus dėkite į grietinėlės padažą, maišykite ir dėkite į lėkštę. Smulkinkite didesniais gabalėliais iškeptą kalakuto krūtinėlę ir dėkite ant makaronų. Barstykite žalumynais, kietuoju sūriu.

Gaminimo laikas: 2 h

Porcijos: 4

Ingredientai

  • 300 g kalakuto krūtinėlės
  • 200 g pievagrybių
  • 30 g balto sauso vyno
  • 100 g grietinėlės
  • 200 g makaronų „Tagliatelle“
  • 30 g tarkuoto kieto sūrio
  • vištienos kubelis
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • žalumynai

Ingredientai

  • 300 g kalakuto krūtinėlės
  • 200 g pievagrybių
  • 30 g balto sauso vyno
  • 100 g grietinėlės
  • 200 g makaronų „Tagliatelle“
  • 30 g tarkuoto kieto sūrio
  • vištienos kubelis
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • žalumynai