Karštieji patiekalai

Risotto su kalakutienos kepsneliais ir kepenėlėmis

„Risotto“ su kalakutienos kepsneliais ir kepenėlėmis

Įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus kepkite  nesmulkintą kalakutienos filė ir kepenėles, pagardinkite druska ir pipirais. Pakepinkite svogūną pjaustytą kubeliais, dėkite žirnelius ir šparagines pupeles. Sudėkite ryžius, pilkite sultinį (dalimis) verdame ant lėtos ugnies, pastoviai maišant. Pagardinkite druska ir pipirais. Baigus virti įmaišykite kieto sūrio ir sviesto. Išvirtą „risotto“ dėkite į lėkštę, ant viršaus sudėkite supjaustytą krūtinėlę ir kepenėles, barstykite kietą sūrį, puoškite šviežiu čiobreliu.

 

Gaminimo laikas:
1 h
Porcijos:
4

Ingredientai

  • 100 g kalakutienos filė
  • 100 g kalakutienos kepenėlių
  • 1 baltas svogūnas
  • 30 g žaliųjų žirnelių (šaldytų)
  • 30 g šparaginių pupelių (šaldytų)
  • 80 g arborio ryžių
  • 400 ml kalakutienos sultinio
  • 1 šaukštas sviesto
  • aliejus
  • kietasis sūris
  • šviežias čiobrelis
  • druska, pipirai