Salotos

Rūkytos kalakutienos ir sūrio salotos su garstyčių padažu

Rūkytos kalakutienos ir sūrio salotos su garstyčių padažu

Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus, plonais šiaudeliais pjaustykite nuvalytą morką, smulkinkite alyvuoges. Komponentus dėkite į lėkštę, sudėkite trupintą sūrį, supjaustytą kalakutienos krūtinėlę ir skiltelėmis pjaustytą kiaušinį. Salotas apšlakstykite alyvų aliejaus ir grūdėtų garstyčių mišiniu, pagardinkite druska ir pipirais. Puoškite žolelėmis.

 

Gaminimo laikas:
1 h
Porcijos:
2

Ingredientai

  • 60 g šaltai rūkytos kalakutienos krūtinėlės
  • 30 g salotų lapų
  • 1 morka
  • 20 g juodųjų alyvuogių
  • 1 virtas kiaušinis
  • 200 g kieto sūrio
  • Žolelės
  • Padažas:
  • 1 valgomas šaukštas grūdėtųjų garstyčių
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • druska, pipirai