Salotos

Rūkytų kalakutienos kumpelių, kriaušių ir graikiškų riešutų salotos su granatų sėklomis

Rūkytų kalakutienos kumpelių, kriaušių ir graikiškų riešutų salotos su granatų sėklomis

Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus, griežinėliais supjaustykite kriaušes, susmulkinkite kalakuto kumpelius. Pakepinkite riešutus. Sudėkite visus komponentus į lėkštę, užpilkite alyvų aliejaus ir apelsinų sulčių antpilu. Pagardinkite pipirais ir druska. Dekoruokite žolelėmis.

 

Gaminimo laikas:
1 h
Porcijos:
2

Ingredientai

120 g rūkytų kalakutienos kumpelių

20 g salotų lapų

100 g konservuotų kriaušių

30 g graikiškų riešutų

1 sauja granatų sėklų

20 ml alyvų aliejaus

50 ml natūralių apelsinų sulčių –

žolelės

druska, pipirai