Karštieji patiekalai

Kalakutienos kukuliai su batatais ir avinžirniais

500 g (dviejų mažų arba vieno didelio) batato (galima keisti moliūgu, cukinija ar morkomis)

1 kg (2 pakuočių) „Arvi kalakutai“ šviežio kalakutų petukų mėsos faršo

80 g smulkių avižinių dribsnių arba avižų ar kviečių sėlenų

druskos, pipirų • žiupsnio maltų kmynų

žiupsnio džiovinto mairūno

truputį kario ar kitų mėgstamų mėsos prieskonių

1 saliero lapkočio

1 lauro lapo

1 svogūno

šviežių petražolių

šviežių petražolių

Gaminimo laikas: 1 val.

Porcijos: 3

Ingredientai

500 g (dviejų mažų arba vieno didelio) batato (galima keisti moliūgu, cukinija ar morkomis)

1 kg (2 pakuočių) „Arvi kalakutai“ šviežio kalakutų petukų mėsos faršo

80 g smulkių avižinių dribsnių arba avižų ar kviečių sėlenų

druskos, pipirų • žiupsnio maltų kmynų

žiupsnio džiovinto mairūno

truputį kario ar kitų mėgstamų mėsos prieskonių

1 saliero lapkočio

1 lauro lapo

1 svogūno

šviežių petražolių

Ingredientai

500 g (dviejų mažų arba vieno didelio) batato (galima keisti moliūgu, cukinija ar morkomis)

1 kg (2 pakuočių) „Arvi kalakutai“ šviežio kalakutų petukų mėsos faršo

80 g smulkių avižinių dribsnių arba avižų ar kviečių sėlenų

druskos, pipirų • žiupsnio maltų kmynų

žiupsnio džiovinto mairūno

truputį kario ar kitų mėgstamų mėsos prieskonių

1 saliero lapkočio

1 lauro lapo

1 svogūno

šviežių petražolių