Karštieji patiekalai

Kalakutienos troškinys užkeptas sluoksniuota tešla

Kalakutieną ir daržoves supjaustykite kubeliais, kepkite keptuvėje ant aliejuje. Pilkite grietinėlę, pupeles, troškinkite kelias minutes. Pagamintą troškinį pilkite į dubenėlį, užklokite sluoksniuotos tešlos lakštu, dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 min. 200°C. Iškepus tešloje formuokite angą, dėkite grietinę ir barstykite smulkintais svogūnų laiškais, žolelėmis.

Gaminimo laikas: 45 min.

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 300 g kalakutienos krūtinėlės
  • 1 morka
  • 1 baltas svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 200 g konservuotų pupelių
  • 50 g bemielės sluoksniuotos tešlos
  • 10 g svogūnų laiškų
  • 50 g grietinės
  • 200 ml grietinėlės
  • druska, pipirai
  • žolelės

Ingredientai

  • 300 g kalakutienos krūtinėlės
  • 1 morka
  • 1 baltas svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 200 g konservuotų pupelių
  • 50 g bemielės sluoksniuotos tešlos
  • 10 g svogūnų laiškų
  • 50 g grietinės
  • 200 ml grietinėlės
  • druska, pipirai
  • žolelės