Šaltieji patiekalai

Daržovių ir karštai rūkytų kumpelių užkandis

Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu ir nuimkite odelę. Supjaustykite kubeliais, užpilkite alyvų aliejumi ir raudono vyno actu. Šparagus nuvalykite, apvirkite 5 min. sūdytame vandenyje. Marinuokite su alyvų aliejumi, susmulkintu česnaku, druska ir pipirais. Padažui į indą pilkite alyvų aliejų, raudono vyno actą, dėkite žoleles. Sutrinkite su elektriniu smulkintuvu. Pagardinkite druska ir pipirais. Į lėkštę dėkite susmulkintus pomidorus, marinuotus šparagus, susmulkintą kalakutieną. Apšlakstykitė alyvų aliejaus ir žolelių padažu, dekoruokite žolelėmis.

Gaminimo laikas: 40 min.

Porcijos: 1

Ingredientai

  • 120 g karštai rūkytų kalakuto kumpelių
  • 2 pomidorai
  • 3 žali šparagai
  • ½ skiltelės česnako
  • žolelės
  • alyvų aliejus
  • raudono vyno actas
  • druska, pipirai

Ingredientai

  • 120 g karštai rūkytų kalakuto kumpelių
  • 2 pomidorai
  • 3 žali šparagai
  • ½ skiltelės česnako
  • žolelės
  • alyvų aliejus
  • raudono vyno actas
  • druska, pipirai