Karštieji patiekalai
![la-cle-10](https://www.arvikalakutai.lt/wp-content/uploads/2014/09/la-cle-10.jpg)
Kalakuto „CordonBleu“
Kalakutienos filė plonai išmuškite, barstykite druska ir pipirais. Ant išmuštos krūtinėlės dėkite plonai pjaustytą kumpelį ir fermentinį sūrį. Susukite suktinuką, pavoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose du kartus. Supilkite i puodą aliejų užkaitinkite ir kepkite suktinukus. Supjaustykite pomidorus griežinėliais, grietinę sumaišykite su grūdėta varške, įspauskite česnaką, pagardinkite druska ir pipirais, barstykite žoleles.
Gaminimo laikas: 50 min.
Porcijos: 2
Ingredientai
- 150 g kalakuto krūtinėlės
- 30 g fermentinio sūrio
- 30 g rūkytos kalakutienos
- 1 kiaušinis
- 20 g džiūvėsėlių
- druska, pipirai
- aliejus
- 1 Pomidoras
- 1 valgomas šaukštas grietinės
- 1 valgomas šaukštas grūdėtos varškės
- ½ skiltelės česnako
- žolelės
Ingredientai
- 150 g kalakuto krūtinėlės
- 30 g fermentinio sūrio
- 30 g rūkytos kalakutienos
- 1 kiaušinis
- 20 g džiūvėsėlių
- druska, pipirai
- aliejus
- 1 Pomidoras
- 1 valgomas šaukštas grietinės
- 1 valgomas šaukštas grūdėtos varškės
- ½ skiltelės česnako
- žolelės