Karštieji patiekalai

Kalakuto „CordonBleu“

Kalakutienos filė plonai išmuškite, barstykite druska ir pipirais. Ant išmuštos krūtinėlės dėkite plonai pjaustytą kumpelį ir fermentinį sūrį. Susukite suktinuką, pavoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose du kartus. Supilkite i puodą aliejų užkaitinkite ir kepkite suktinukus. Supjaustykite pomidorus griežinėliais, grietinę sumaišykite su grūdėta varške, įspauskite česnaką, pagardinkite druska ir pipirais, barstykite žoleles.

Gaminimo laikas: 50 min.

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 150 g kalakuto krūtinėlės
  • 30 g fermentinio sūrio
  • 30 g rūkytos kalakutienos
  • 1 kiaušinis
  • 20 g džiūvėsėlių
  • druska, pipirai
  • aliejus
  • 1 Pomidoras
  • 1 valgomas šaukštas grietinės
  • 1 valgomas šaukštas grūdėtos varškės
  • ½ skiltelės česnako
  • žolelės

Ingredientai

  • 150 g kalakuto krūtinėlės
  • 30 g fermentinio sūrio
  • 30 g rūkytos kalakutienos
  • 1 kiaušinis
  • 20 g džiūvėsėlių
  • druska, pipirai
  • aliejus
  • 1 Pomidoras
  • 1 valgomas šaukštas grietinės
  • 1 valgomas šaukštas grūdėtos varškės
  • ½ skiltelės česnako
  • žolelės