Salotos

Rūkytos kalakutienos ir sūrio salotos su garstyčių padažu

Nuplaukite ir susmulkinkite salotų lapus, plonais šiaudeliais pjaustykite nuvalytą morką, smulkinkite alyvuoges. Komponentus dėkite į lėkštę, sudėkite trupintą sūrį, supjaustytą kalakutienos krūtinėlę ir skiltelėmis pjaustytą kiaušinį. Salotas apšlakstykite alyvų aliejaus ir grūdėtų garstyčių mišiniu, pagardinkite druska ir pipirais. Puoškite žolelėmis.

Gaminimo laikas: 1 h

Porcijos: 2

Ingredientai

  • 60 g šaltai rūkytos kalakutienos krūtinėlės
  • 30 g salotų lapų
  • 1 morka
  • 20 g juodųjų alyvuogių
  • 1 virtas kiaušinis
  • 200 g kieto sūrio
  • Žolelės
  • Padažas:
  • 1 valgomas šaukštas grūdėtųjų garstyčių
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • druska, pipirai

Ingredientai

  • 60 g šaltai rūkytos kalakutienos krūtinėlės
  • 30 g salotų lapų
  • 1 morka
  • 20 g juodųjų alyvuogių
  • 1 virtas kiaušinis
  • 200 g kieto sūrio
  • Žolelės
  • Padažas:
  • 1 valgomas šaukštas grūdėtųjų garstyčių
  • 30 g alyvuogių aliejaus
  • druska, pipirai